Take your passion….and make it happen!

Du husker kanskje denne setningen fra Flashdance?

Det gjør jeg…og den dukker opp i hodet mitt gang på gang også..spesielt nå den siste tiden.

Take your passion,- and make it happen!

Det høres jo veldig greit ut det… grip fatt i det du «digger» og følg drømmen, du har sikkert hørt det drøssevis av ganger du også.  Men hvorfor er det så veldig vanskelig å gjøre det da? Jeg vet ikke hvordan det er for deg, men når jeg var yngre så tenkte jeg ikke så mye på dette… og fulgte drømmen. Jeg tenkte ikke jeg bare gjorde… og gjorde det jeg digget!

Som den gangen jeg var 14 år,- jeg hadde 2 hobbyer og hadde kanskje mer talent for den ene enn den andre. Jeg var aktiv svømmer og en aktiv konkurranse danser. Jeg hadde et stort talent for svømming og ble kretsmester og klubbmester nesten av meg selv. Min kjære pappa var VELDIG ivrig, sto på sidelinjen med stoppeklokke og virkelig backet opp alt som skjedde i bassenget og på treningene. Selv var jeg helt fortapt i dansens verden og der lå hjertet mitt… jeg mener virkelig min passion.

Det gikk som det måtte,- å satse på 2 idretter var ikke mulig og jeg måtte ta et valg. Mine svømmetrenere og min kjære pappa gjorde det de kunne for å få meg til å velge svømmingen,- på den andre siden var det ingen som prøvde å overtale meg til noe som helst. Jeg var en alminnelig, gjennomsnittlig god danser, men en mamma som ville jeg skulle lytte til hjertet mitt.

Det var akkurat det jeg gjorde,- jeg sluttet å svømme og konsentrerte meg om min passion,- dansingen.

Mange timer med trening, konkurranser hvor vi var evig nr 4 men akkurat gode nok til å være en del av landslaget…

MEN det ingen kunne vite var at det valget jeg tok som 14 åring skulle få innvirkning på hele min yrkesvei,- passion ble levebrød…et godt levebrød i 30 år!

Nå har jeg «hoppet» igjen, grepet min indre drøm om å flytte min business online… jeg tenker nok mer og lengre enn før.. men det føles så vanvittig godt å gjøre det jeg brenner for!

Og kanskje du som jeg trenger å minne oss selv på dette en gang iblant!

Her er ihverfall videoen fra Flashdance,- jeg håper den får deg i like godt humør som den får meg!

Fortsatt fin tirsdag fra meg!

smilfrakari

En kommentar om “Take your passion….and make it happen!

Kommentarer er stengt.