Omgir du deg med mennesker som «heier» på deg?

surround yourself_kd

Sist du hørte fra meg skrev jeg om å følge din passion og for meg er det nøkkelen til drivkraft, entusiasme og fremgang.

Jeg håper du fikk lest det innlegget og at du har begynt å tenke hva DIN passion er og hvordan du kan tørre å hoppe,- eller følge den. Om du ikke leste det kan du klikke HER for å finne det.

For meg har dette egentlig tatt tid, fra tanken ble født første gang til det ble virkelig har det alltid tatt litt tid. Akkurat som om et frø blir plantet, vannet, næret for så å spire og vokse… akkurat slik har det vært med alle mine større endringer i livet.

Jeg huske så inderlig godt første gangen tanken slo meg at jeg skulle selge en bedrift jeg hadde gründet opp fra starten av. FACE modellbyrå var min «baby» Jeg hadde båret på ideen, tatt noen få forsiktige skritt,- startet med ingenting og bygget det opp slik at vi gjorde jobber både for moteuken og hadde modeller i utlandet. FACE «bodde» i hodet mitt i mange år,- så plutselig en dag dukket det en tanke opp… «SELG DET» Kari. Jeg ble egentlig vettskremt av den tanken og feide den fort avgårde,- DET kunne jeg jo ikke gjøre. Tanken forsvant, men dukket snart opp igjen,- stadig oftere og litt mindre skremmende for hver gang. Og til slutt var det ingen annen vei videre,- det måtte i andres hender. Eller egentlig var det vel jeg som måtte videre.

Har du også opplevd dette,- kanskje ikke med en bedrift men med andre ting i livet? Da vet du hva jeg snakker om og hvor skremmende det egentlig kan oppleves.

Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg deler denne historien med deg,- og det skal jeg fortelle. For det er egentlig temaet for dette innlegget.

Når det skal skje endringer i livet, på den ene eller andre måten spiller det STOR rolle hvem du omgir deg med.

For meg er dette en veldig viktig faktor for å nå mine mål. Når jeg først har bestemt meg for hva jeg vil oppnå, MÅ jeg finne meg noen andre mennesker som ser det samme bildet som meg, som ønsker å gå den samme veien som meg og hvor vi kan inspirere hverandre på veien mot målet.

Målet kan være så sterkt du bare ønsker,- det kan virkelig «brenne» inni deg…men om du ikke omgir deg med mennesker som brenner for det samme er det stor sjanse for at iden slukker eller ihvertfall brenner ned.

For noen år siden var jeg på et super spennende seminar i i London med Anthony Robbins. Dette var et av mine første møter med NLP (om du ikke vet hva NLP er så klikk HER ) og en av de tingene han snakket mye om var nettopp dette.

Et av Anthony Robbins temaer var «PICK YOUR PEER GROUP» og dette har festet seg i tankene mine nesten som et mantra, – vi er selv ansvarlige for å knytte oss til mennesker som vil det samme som oss for å nå våre mål.

Vi påvirkes så mye mer av menneskene rundt oss enn vi liker å tro. Så hva med deg? Har du mennesker rundt deg som deler dine mål og drømmer? Som brenner for det samme som deg? Om ikke er dette mitt aller beste råd til deg… finn dem og ta vare på det samarbeidet.

Betyr det at du skal «bytte ut» de som ikke deler dine mål, nei absolutt ikke,- du bare trenger de som gjør det for å ikke miste flammen underveis.

Så uansett om det gjelder, trening, karriere eller å lære noe nytt… finn noen du kan snakke og jobbe regelmessig med og som deler din PASSION!

Når 2 glør finner hverandre resulterer det oftest i en flamme!

Lykke til på veien!

smilfrakari

PS! og du… om du vil motta mail fra meg med tips, råd og erfaringer jeg deler kan du registrere deg på maillisten min her,- vi sees!

JA, jeg vil gjerne stå på mail listen din Kari!