ENDELIG mandag ;-)

tgim_kdNå tenker du kanskje at det har «klikka» for meg… eller jeg tenker at mange kanskje tenker at det har «klikka» for meg 😉

Men det har det faktisk absolutt ikke gjort.

Jeg ELSKER mandager… Mandager betyr for meg NY frisk uke, NY start, NYE planer og NY energi.

Mange mennesker jeg møter og snakker med lengter til helgen hvor de kan få seg noen fridager til å «leve livet sitt» og så gruer de seg til Mandag med det noen kaller «dagfengsel» eller en jobb de mistrives med men som må gjøres fordi det er regninger som skal betales.

Og dette gjør meg ufattelig trist, vi har kun noen få år utdelt for å leve på denne planeten og dette livet kommer IKKE i reprise så det er ingen generalprøve heller… det er HER og NÅ!

Så hva er det som gjør at så få mennesker tør å bryte ut, følge drømmen sig og å skape seg det livet de virkelig drømmer om.

Hvorfor er mennesker villige til å leve på en måte som gjør at de en dag vil se tilbake og angre på det de IKKE gjorde?

Jeg tror det skyldes usikkerhet, uvitenhet og den berømmelige Janteloven.

I et av mine foredrag som heter » Jeg har ikke noe valg» tar jeg opp akkurat det temaet… Jeg har ikke noe valg… JO det har du 😉 Du har mange valg og det er mulig å skape ditt drømmeliv.

Men du må vite HVA du drømmer om, HVA du søker, HVA som gir deg glede i hverdagen.. først da kan du starte å skape det livet du IKKE trenger ferie fra…og du vil som meg begynne å ELSKE mandager.

Ta deg tid til å se denne videosnutten

Følg med på bloggen min her for i tiden som kommer vil jeg bringe deg tanker og innspill som kan hjelpe deg på veien.

Og har du spørsmål er du mer enn velkommen til å sende meg en mail på kari@kj-lifestyle.no eller iboxe meg på facebook.

smilfrakari