Har Per Fugelli rett?

Det er sikkert mange meninger om det,- og Per Fugelli mener mye selv også. Hans siste utspill hadde fokus på hva som er viktig og mindre viktig i livet. Og selvfølgelig handler dette om perspektiv…. når livet ebber ut er det klart tankene endrer seg. Alt annet ville være ganske unaturlig spør du meg. Men jeg har likevel ikke klart å slippe tak i hans siste utsagn:

Avslører hva som er viktigere enn «omega 3, antioksidanter og lavkarbo».

Betyr det at han mener omega 3, antioksidanter og lavkarbo er uviktig,- eller er det bare hans perspektiv som har endret seg?

Det kan jeg bare fundere over,- og selvfølgelig deler jeg helt klart hans verdisyn. Og hans 5 om dagen jubler jeg egentlig over:

Mennesket er ikke bare en biologisk, men også en eksistensiell og sosial skapning. Viktigere enn omega 3, antioksidanter og lavkarbo er disse fem om dagen:

• Verdighet

• Handlingsrom i eget liv

• Tilhørighet

• Mening

• Trygghet»

Nå lurer du kanskje på hvor jeg vil hen med dette…og det skal jeg dele med deg,- jeg har nemlig vært skikkelig dårlig over 2 uker….av INFLUENSA. Skikkelig slått ut…men heldigvis er jeg bra igjen nå..men jammen tok det tid.

Så jeg har faktisk tenkt å snakke litt om antioksidanter.

Busy-Lives

For en ting er helt sikkert og det erat antioksidanter er kroppens beskyttelse og en viktig del av vårt immunforsvar.

Jeg har jevnlig fått målt mitt nivå av antioksidanter med Pharmanex Bio Photonic Scanner, og mitt nivå har over flere år ligget på et veldig bra nivå med ca 50.000 i Score.

Det takker jeg kosttilskuddet LifePak for, i tillegg til et bevisst kosthold med høyt innhold av frukt, grønnsaker og annen sunn mat.

antioxidants

Siden i sommer har jeg hatt mye stress og påkjenninger i livet og ved mine siste målinger har også scannerscoret dalt til bare 34.000 noe som selvfølgelig også påvirker immunforsvaret.

Så da ble jeg et «lett bytte» for årets influensa.

Men nå er jeg tilbake i form, i full gang med å bygge opp igjen mitt immunforsvar,- men gode rutiner, mye grønnsaker, en ekstra dose LifePak og JvI Juice…og så det aller viktigste… mindre stress!

Så til innledningen til denne bloggen må jeg bare si at får du ikke nok antioksidanter kan det faktisk spenne ben på helsen din,- og uten god helse er heller ikke verdiene lette å gjennomføre.

Håper du er enig med meg…

og du,- ønsker du å måle ditt antioksidantnivå kan du sende meg en melding 😉

scanner

Husk dine 5 om dagen da…

Bildene er hentet fra siden LookingGood-FeelingGreat.com og du kan lese mer om temaet antioksidanter her

smilfrakari