Godt nytt år,- hva skal du endre i 2016?

Ja, for jeg er helt sikker på at det er NOE…. selv om du ikke sier det høyt tror jeg du inners inne har en bitteliten tanke om et eller annet som skal bli bedre eller annerledes i det nye året.

Jeg har jo valgt å kalle bloggen min CHANGE – SHARE – INSPIRE så for meg er det ikke mulig å slippe unna i hvertfall 😉

Og det ER saker jeg vil forandre i 2016,-og jeg kommer til å DELE dem slik at det kan INSPIRERE andre på veien.

Mine endringsplaner var ikke noe jeg fant på i siste liten og tenkte at JA Nytt År – kult, 2016 gjør jeg dette…  Nei, jeg har faktisk forberedt meg ganske godt, skaffet meg en mentor for området jeg skal endre og lagt en plan. Nå skal planen gjennomføres!

Og det er akkurat her det er fort gjort å gjøre feil…. jeg vet… det er så deilig å planlegge, visualisere, lage drømmetavle, skrive mål og planer… DET er digg det 😉 Men det er faktisk ikke det dugg verdt om ikke det kombineres med handling.

320x

 

Jeg fikk boken til Petter Stordalen i julegave fra min mann…og brukte akkurat 2,5 dag på å lese den ut. Jeg har alltid vært en stor fan av han og jordbærfilosofien .

 

 

Du kan lese om både Petter Stordalen og Jordbærfilosofien her

I boken skriver han om gjennomføringskraft….bare smak på ordet kraft til å gjennomføre,- det tror jeg det er manko på for veldig mange. Og jeg kjenner meg godt igjen.

I årevis har jeg lest motivasjon og selvledelse bøker, deltatt på drøssevis av kurs og seminarer hvor det står vellykkede mennesker å snakker..snakker, snakker og snakker… Jeg har studert NLP gjennom flere år og har til tider følt at hodet har vært i ferd med å «sprekke»

Og der kom altså ordet… GJENNOMFØRINGSKRAFT! Takk !

For det er det alt handler om, om du har en ide har den ingen verdi om den ikke settes ut i livet… Som Gry Sinding uttalte…. «Om du og din ide forblir en godt bevart hemmelighet vil det ikke gagne noen»

Jeg mener ikke at det har vært bortkastet å lese og lære…MEN det må kombineres med handling.

Så da vet du mer om hva du kan vente fra meg i 2016 😉 Det vil handle om gjennomføringskraft og å sørge for at jeg og min forretning ikke forblir en godt bevart hemmelighet!

Så her kommer min CHANGE inn i bildet… jeg må nemlig ENDRE på noen saker for å få gjennomført mine planer.

Den reisen har jeg planer om å dele vie denne bloggen, i sosiale medier og på seminarer…det blir mitt SHARE

Og så håper jeg selvfølgelig at jeg vil INSPIRE både 2,3,4 eller kanskje 100 på veien!

smil Kari

cropped-karidalen_header_wp.jpg