Hvem lar du deg påvirke av?

Jeg har hatt en grundig runde med meg selv i de siste månedene når det gjelder dette temaet.

Og det er jammen ikke lett,- for det første var det ikke lett å innrømme (hverken overfor meg selv eller noen andre) at jeg faktisk lot meg påvirke. Og for det andre var det ganske vanskelig å innrømme at jeg faktisk hadde latt meg påvirke ubevisst over lang tid.

Men når det først ble klart for meg kunne jeg starte å jobbe med det.

Det aller første jeg måtte gjøre var å ta nok en grundig sjekk med HVEM jeg vil være i denne verden og HVA jeg står for å vil forbindes med.

Når jeg hadde tatt en skikkelig prat med meg selv og var 100% sikker på hva mine verdier er skrev jeg de ned..,….. her kan det se ut som om dette var første gang jeg hadde disse tankene, men det kan jeg forsikre deg om at det ikke er.

Og du verden så godt det er å ha denne indre klarheten.

Jeg håper du kan kjenne deg igjen i det jeg deler,-og kanskje har du hatt denne indre samtalen med deg selv du også. Det er bare så vanskelig å gjøre de endringene som må til noen ganger. Men jeg mener det er viktig… er du ikke i takt med ditt indre kompass går du i helt feil retning.

I dag er det et enormt stort press utenfra, sosiale medier, blogger, nyheter, videoer, tv  …ja du vet hva jeg snakker om. Og «ALLE» har et viktig budskap.

Det er her jeg har begynt å legge inn mine filter.

For det første har jeg «ryddet» i endel forhold som tok mye energi og tenketid..og som bare ble søppel i tankene mine. Så har jeg filtrert tv og aviser…men jada jeg får likevel med meg hva som skjer i verden. Jeg lar meg bare ikke overøse med tragedier og negativitet lenger.

Og så til slutt… jeg har funnet noen personer som inspirerer meg veldig og som treffer hjertet mitt.

Jeg har mange bøker i bokhyllen og har lest personlig utviklings bøker i årevis,- men nå bruker jeg noen få av dem..og dette er helt klart min favoritt.

RICH

Kanskje kjenner du boken fra før, men gjør du ikke det anbefaler jeg deg å lese den.

Du vil ganske garantert få noe å tenke på, og det vil handle om hvordan du tenker..og ikke minst hva du tenker. Og som du sikkert allerede er klar over blir vi et resultat av tankene våre 😉

Last gjerne ned boken her,- den er ikke så full av ord…bare viktige ord 😉

The_Science_of_Getting_Rich

smil Kari