Timeout!!

Du tenker kanskje på håndball landslaget når du hører ordet «TIMEOUT» eller kanskje på barneoppdragelse,- når den litt ufordragelig trassige 4 åringen må sitte 2 minutter med ansiktet mot veggen…. he he.. ja det er jo timeout begge deler.

Timeout er når du stopper opp, evaluerer og så setter igang igjen,- en tenkepause rett og slett.

alonetime

Jeg tok meg akkurat en timeout…ikke en veldig lang en, men en som var akkurat lang nok til at jeg fikk gått igjennom gamle notater, sjekket hvor i prosessen jeg er og hvordan jeg ligger an i forhold til fremtidige mål.

Nødvendig,- og veldig, veldig nyttig.

Denne gange ble det noen dager på hytta..helt alene bare med meg selv og mine tanker, planer og ideer. Og jeg har hatt god tid til å «gre ut» det som hadde floket seg til.

Jeg har egentlig alltid tatt meg noen timeout´er jeg… noen ganger er det nok bare å gå en tur i skogen, lytte til fuglekvitter, se inn i en flamme eller utover et vann. Du vet det som gjør at du rydder i hodet.

12669665_10153289607867797_4833111407718323836_n

Ja, jeg har ryddet i papirer, notater og gamle lister… og det kule var jo at de aller fleste målene jeg satt meg for 2-3 år siden faktisk er oppnådd.

Nå er det satt nye friske mål for de neste årene og det føles helt himmelsk å ha «ryddet opp»

Hva gjør du når du trenger en pause?

Om du vil dele dine tips er det supert for på den måten kan vi jo inspirere hverandre til å klare hodet og få mer perspektiv .

 

Jeg ønsker deg en super uke, husk å ta små pauser når du trenger det 😉

smil Kari