Har du noen som pusher deg?

Det har jeg….skikkelig!

Og noen ganger føles det både smertefullt og unødvendig. Egentlig ganske ubehagelig. Og det er ikke alltid jeg ser selv hva godt det skal føre til heller… før etterpå.

I går var det son. Jeg opplevde at alt på en måte var gått litt i «stå» du vet når du egentlig VIL så mye,- men det blir bare ikke riktig. Og INGEN ting skjer,- du kommer bare ikke fremover. Du opplever litt motgang og ser ikke helt hvorfor.

For meg handler det om at jeg ønsker å jobbe mer og mer på nett. Jeg har en klar visjon og et ganske spenstig mål…men jeg har ikke helt turt å HOPPE uti med begge bena.

Jeg har «skjult» meg bak kule bilder og mindre «kule» bilder….alt for å slippe å bruke bilder av meg selv. Ja,- da blir det jo bare SÅ mye mer personlig..og jeg kan ikke gjemme meg vekk.

Så i går kom meldingen:                lookinggood_byk

Denne dama på 70+ du bruker all over – er hun en av dine kunder?                             Hvorfor bruker du ikke deg selv?

OMG… jo fordi jeg ikke liker bilder av meg selv….bla,bla,bla…masse unnskyldninger….

Tror du det hjalp,- neida…. her var det bare å sette i gang.

KariDalen- CSI-2

Men du,- jeg fant da til slutt et bilde og så fant jeg et program på nettet som fjerner bakgrunn..det var faktisk ganske genialt 😉 Du kan prøve selv her Background Burner

Men så kommer jeg til poenget… bildet ble satt inn i alle «bannere» og profiler.. men FOR en respons ❤  Takk alle sammen!

Og ikke bare har meldingene haglet, men det har faktisk bragt med seg forretnings forespørsler også… fler enn en.

Så det som virket så skremmende i går… er altså i dag en stor seier 😉

Om du har noen historier om hvordan du har blitt pushet av noen til å strekke deg litt (eller mye) og hva det har betydd for deg er det kult om du deler 😉

smil Kari