One woman can make a difference….

but together we can ROCK the world!

BEST (3)Dette begrepet er virkelig noe jeg tror på og brenner for.

Ja, for hver og en av oss kan ha en gnist eller flamme som brenner innvendig… men når vi treffer andre som brenner for de samme sakene, har de samme målene og er villige til å legge ned en arbeidsinnsats for å nå målet… DA blir det bål!

Men jeg tror også på at det må være VILJE koblet til målet… et ønske og en drøm er vel og bra.. men om du ikke har VILJE og gjennomføringskraft blir det kun med drømmen.

Nettopp derfor er et TEAM så utrolig viktig.

Det å være omgitt av mennesker som får deg til å strekke deg LITT lenger, tenke LITT annerledes og gjøre LITT mer enn du ville gjort alene.

Jeg har gjennom de siste årene hatt store omveltninger i mitt liv.. ingen ting er som det var for 5 år siden. Har det vært skummelt ? Helt klart JA!

Men når jeg i dag ser meg tilbake vet jeg at de rette menneskene har dukket opp AKKURAT når jeg hadde mest behov for dem…og de vet hvem de er ❤ Takk ❤

I dag er jeg så heldig å få være del av flere arbeidende fellesskap…et jeg betegner som min MasterMind gruppe med personer som TØR å utfordre hverandre og som har forstått viktigheten av å gå sammen fremover. Er vi enige hele tiden… nei absolutt ikke… men vi tar en avgjørelse og går videre… SAMMEN!

13417696_132743043812977_5773616329945450741_n

Jeg har også møtt mange nye mennesker i det siste året og vi har sakte men sikkert bygget opp et fantastisk kvinne nettverk hvor den overordnede ideen er å backe hverandre, spille hverandre gode og sammen styrke hverandre mot felles mål og visjoner.

Untitled design

Sjekk gjerne websiden vår til sommerens beste TEAM buildings weekend..                            en TJEJ-Weekend vi VET vil ROCKE sommeren 😉

-tjejkvell (2)

Har du lyst til å bli med finner du informasjon og påmelding her:  TJEJKVÄLL

Takk for at du stikker innom bloggen min her, del gjerne videre om du synes det jeg skriver inspirerer deg… at sammen og KUN sammen.. kan vi utrette noe som er mye större enn hver og en av oss kan klare alene!

smil Kari

 

 

 

 

2 kommentarer om “One woman can make a difference….

You are welcome to leave a comment

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s